Geluk, balans en energie

- Coaching

Je wilt veel dingen wel anders doen, alleen je hebt geen idee hoe, of waar te beginnen! Voel jij je vaak gehaast, gestrest en energieloos? Laat je te vaak leiden door alles wat ‘moet’ en niet door wat je zelf wilt? Je wil nu het beste uit jezelf halen, meer genieten en het leven weer beleven!

Tijdens een coachingstraject gaan we samen op zoek naar een manier hoe jij dit op een positieve manier kan bewerkstelligen. Welke patronen zijn er en hoe kun je die doorbreken? Meer overzicht, balans en je goed voelen als vrouw, moeder en partner. Ik help je met het realiseren van je doelen, het vinden van jouw eigen talent en kracht zodat je het leven leidt die je eigenlijk wil leiden.

Ook zo moe van die roze wolk?

- Coaching voor moeders

Laat ik je gerust stellen, je bent echt niet de enige! Veel vrouwen worstelen met het moederschap, al wordt dit niet altijd uitgesproken. Het moederschap kan een behoorlijke uitdaging zijn. Waarbij die roze wolk soms ver te zoeken is. Wanneer je net moeder bent geworden kunnen alle nieuwe indrukken je overvallen en de onzekerheid kan dan toeslaan. Je wilt het immers allemaal goed doen. Het kan een zware periode zijn waarbij emoties en hormonen de overhand hebben. Je wilt graag genieten, maar je weet niet hoe? Een kort lontje, slaapgebrek, een kind dat veel huilt of een pittig karakter heeft... allemaal uitdagingen waar je tegen aanloopt en waarvan je niet weet of dit normaal is. Hoezo roze wolk?

Tijdens een coachingstraject kan ik je helpen meer structuur aan te brengen in de chaos in je hoofd. We gaan samen kijken naar manieren die jouw ontspanning geven, waardoor er meer rust ontstaat, er meer ruimte komt om te genieten en dat jij jezelf weer mag en kan zijn. Weer lekker in je vel zitten en vertrouwen hebben in je eigen krachten en kwaliteiten is het doel.

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die erop gericht is om mensen in positieve zin te veranderen. Een coach ondersteunt je en stimuleert zowel je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling en groei, waardoor je het maximale uit jezelf haalt. Bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen, persoonlijke groei en het ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden en krachten worden aangesproken. Coaching gaat dus altijd om jouw ontwikkeling en helpt je met het stellen van de juiste doelen. In dit proces ga je samen op zoek naar een situatie die wenselijker is dan de huidige.