Hoe werkt zo'n coachingtraject?

In een intake gesprek van 45 minuten tasten we samen af waar de behoefte en de knelpunten zitten en waar de focus op komt te liggen tijdens het coachingstraject.

Tijdens het coachingstraject, zullen er regelmatig momenten van reflectie en evaluatie plaatsvinden, om er zeker van te zijn dat je nog steeds op het voor jou juiste pad zit zodat jouw doelen en wensen om in balans te komen behaald zullen worden.

In een aantal sessies met de juiste handvatten, tips & tricks en oefeningen zul je merken dat je langzaam de regie over je eigen leven weer terug begint te krijgen. Je komt weer in je eigen kracht te staan, ontdekt jouw talent als jonge moeder en de balans komt langzaam terug in je leven. Lekker in je vel zitten en vol vertrouwen aan de toekomst werken zijn key!

Wanneer je doel is bereikt, ronden we het coachingstraject af. Het kan prettig zijn om een aantal maanden later weer een contactmoment af te spreken, om te evalueren hoe het gaat. Dit helpt je om jouw ontwikkeldoelen scherp te behouden!

Kosten?

Een intake gesprek zal ca. 45 minuten in beslag nemen en heeft een kennismakingstarief van €45,- inclusief btw.

Een coaching sessie zal ca. 60 minuten in beslag nemen en heeft een tarief van €89,- inclusief btw.

Na de intake maken we samen een schatting hoeveel sessies je nodig denkt te hebben.

Per keer spreken we af of je verder wilt. Je zit dus nergens aan vast!